ضایعات ظروف غذا گیاهی یکبارمصرف

سالهاست که ظروف غذا گیاهی یکبارمصرف مهمان خانه ها و دورهمی های ما شده اند و هر روز به دلیل فرایند قابلیت بازگشت به طبیعت با سرعت خیلی بیشتری نسبت به ظروف یکبار مصرف پلاستیکی دارا میباشند. این فرایند 6 ماه تا 1 سال طول میکشد البته در صورتی که این ظروف بصورت کامل از گیاهان ساخته شده باشند. گیاهانی از جمله نشاسته ذرت، سیب زمینی، گندم و…

نشاسته به صورت طبیعی یک پلیمر گیاهی ضعیف است که خاصیت هیدروفیل ( آب دوست) دارد. برای ساخت ظروف گیاهی این نشاسته باید به پلیمری قوی تبدیل گردد که با اسید های چوب گیاهی مثل: استاریک اسید، اولئیک اسید باعث تغییرات در ترکیب اولیه میگردد.

با تشکیل گروه استری باز زنجیره طویل کربنی خاصیت ضد آب (آب گریزی) ایجاد میشود و به علت استفاده از موم عسل، روغن گیاهی و گلوتن جهت ایجاد خاصیت پلیمری و ضد آب گریزی دارای مزایایی هستند:

  • عدم استفاده از مواد شیمیایی باعث میشود هنگام استفاده از این ظروف جهت مواد چرب و داغ هیچگونه مواد مضری از آن وارد غذا نشود و این ظروف عاری از هرگونه مواد و اثرات مضر و عکس العمل های شییمیایی در تماس با غذا های داغ و یا مایعات داغ هستند.
  • دوره تجذیه پذیری آنها بین 6 تا 12 ماه است و هیچگونه آسیبی به طبیعت نمی رسانند.
  • عدم وابستگی به مواد نفتی
  • تا دمای 110 درجه سانتیگراد امکان استفاده از این ظروف وجود دارد.

معایب ظروف یکبار مصرف گیاهی

  • معایب این ظروف نرمی آن ها نسبت به ظروف پلاستیکی است.
  • در زمان ریختن مایعات داغ احتمال دارد کمی بوی نشاسته به مشام برسد و به دلیل حس همزمان احساس میشود مزه غذا تغییر کرده است.

روش شناسایی ظروف گیاهی سالم از ناسالم

  • هنگامی که جلوی نور آفتاب گرفته شوند رگه رگه یا بصورت خطی داخل آن نباشد همچنین لکه سیاه و تیرگی در آن دیده نشود.
  • ظرف سطح یکنواخت و صاف داشته باشد.

با مراجعه به قسمت خدمات بازیافت از منوی سایت مدرن بازیافت سپاهان در خصوص خدمات این شرکت اطلاعات لازم را کسب کنید.